Verloren al zijn geld op Bitcoin maar houdt het nog steeds omdat het de Future-Barstool Sports Star Caleb Pressley zou kunnen zijn.

Anthony Pompliano heeft met de barkrukster Caleb Pressley gesproken op zijn “Off the Chain” podcast over Bitcoin. Deze laatste deelde een verhaal over hoe hij een Bitcoin-gelovige werd en waarom de komende “digitale generatie” Bitcoin misschien wel waardeert en hoe het in hun wereld zal passen.

Bitcoin invoeren in 2017 en alles verliezen

Caleb Pressley, die ook een quarterback is voor het North Carolina Tar Heels voetbalteam en een sportmaker bij Barstool Sports, heeft bewezen een fan te zijn van Bitcoin.

Hij kwam voor het eerst in Bitcoin terecht in 2017, toen BTC snel nieuwe hoogtepunten bereikte. Na 100 USD die hij in BTC had gestoken, groeide hij bijna twee keer en ging Pressley helemaal op Bitcoin in.

Toen de groei van BTC echter later vertraagde, begon hij naar altcoins te kijken, waarvan sommige 300 procent stegen. Ondanks dat zijn vrienden hem probeerden te overtuigen om bij BTC te blijven, besloot hij al zijn geld van Bitcoin naar altcoins te verplaatsen en verloor uiteindelijk al zijn geld in de berenmarkt die daarop volgde.

Waarom Bitcoin populair zal zijn bij toekomstige generaties

Over mogelijke redenen voor de populariteit en adoptie van Bitcoin Revolution in de toekomst zei Caleb Pressley dat het de smartphone generatie (jongeren die nu zelfs met elkaar praten via Snapchat terwijl ze in dezelfde kamer zitten) is die Bitcoin later waarschijnlijk zal waarderen als een winkel van waarde.

De wereld is op weg om volledig digitaal of digitaal te worden, vindt hij. Hier noemde hij Twitter en TikTok, waarbij hij zei dat aangezien Twitter een weerspiegeling is van de echte, niet-digitale wereld, deze op weg naar buiten zou kunnen zijn, in tegenstelling tot TikTok of YouTube. Bovendien verklaarde Pressley dat hij een hekel heeft aan Twitter en het alleen voor zijn werk gebruikt.

Caleb stelde dat aangezien Bitcoin nu door vele millennials en Generatie Z als een waardeopslag wordt beschouwd, en alle waarde (inclusief de zelfwaarde en de waarde van de tijd) naar het digitale neigt, het voor jongeren vanzelfsprekend zal zijn om daar hun waarde op te slaan.

Twee problemen met Bitcoin

Er zijn twee dingen die Pressley zorgen baren over Bitcoin. Het eerste is dat, als het groot wordt, banken en overheden niet blij zullen zijn en zullen beginnen met het nemen van regelgevende maatregelen.

De tweede zorg die hij uitte is dat in de toekomst een minderheid van de mensen het grootste deel van de 21 miljoen BTC zal bezitten en bijna alle digitale rijkdom in handen zal krijgen.

Pomp wees erop dat hetzelfde gebeurt onder het huidige oude financiële systeem en dat dit inderdaad zou kunnen gebeuren met Bitcoin. Dit zou slechts een afspiegeling zijn van het fiatsysteem, maar misschien is het niet te vermijden.